Ismerj meg!

 • Ki vagyok?

  Pális Adélnak hívnak.

  Polgári szakmámat tekintve fogorvos vagyok.

  Természetgyógyász vagyok, fitoterapeuta.

 • Utam

  Jó pár évvel ezelőtt megismerkedtem egy táplálék kiegészítőket forgalmazó céggel, ami átalakította a gondolkodásomat egészségről, betegségről, gyógyító módszerekről.

  Az alap, ami köré a termékek fel lettek fűzve, a kínai orvoslás volt. A gyógynövények és azok kivonatai, a teák, a különböző energetizáló módszerek, eszközök. Ezek megismerése, valamint segítőm ennél a cégnél, Horváth László, elindítottak a természetgyógyászat felé.

  Sári Róza iskolájában tanultam az alapokat, majd a fitoterápiára is itt szakosodtam.

  Nagyon szép emlékeket őrzök erről az időszakról. Csodálatos csapat dolgozik ott, máig nagyon jó a kapcsolatunk. Hála érte! Mindenkinek szívből ajánlom ezt az iskolát, aki természetgyógyászatot szeretne tanulni.

  A kínai gyógyászatot tovább tanulva ismerkedtem meg a csung jüan csikunggal.

  A gyógyító csikunggal.

  Mestereim, Tábori László Lajos és Kovács Lajos vezettek a nagymester Xu Ming Tang által tanított úton, ami az ősi energetikai és meditációs módszereket megtanítva, elcsendesít, feltölt és a lélek fejlődését, fejlesztését, mint a földi élet értelmét tűzi ki célul. Ezeket a módszereket máig gyakorolom.

  A csillagok üzeneteit, az asztozófiát, csillagbölcselkedést, Zentai Annától tanultam.

  Ebbe a területbe még nem ástam bele magam mélyen, az érdeklődés szintjénél azért kicsit mélyebbre jutottam. Az asztrozófiában összegződik és értékelődik át egy sor megszerzett ismeret, tudás, hiszen egészen más aspektusból látunk rá a nagy egészre.

  A gyógynövényekkel kezdtem foglalkozni, termeszteni és gyűjteni őket. Ebben sokat köszönhetek a szüleimnek, akik segítik kertészkedésemet.

  Elkezdtem különböző kivonatokat, illóolajat készíteni, és a gyógynövény ismeretet tovább adni. Oktatni, tanácsot adni annak, aki érdeklődik. Elhinteni kezdtem a magocskákat, amik másokban kikelve, elindítottak folyamatokat, amivel az életüket átalakították, gyógyítják azóta is.

  Ezen az úton haladva talált rám Csutor Livi, aki az elmém lecsendesítésével segített meghallani a szívem hangját, megtanítva, hogy mire kell figyelnem. Segítségével életem kezdett sokkal könnyebbé és boldogabbá válni. Tőle tanultam a hangtálakkal való relaxációt, mint módszert az elme csendesítésére, gyógyításra. Nagyon hálás vagyok neki érte.

  Majd ezt tovább fejlesztve, a szív vezetését megőrizni, ez által a tudatosságba lépni,  Veres Kriszta segített és segít a mai napig. Tőle tanultam meditációt vezetni, ami régóta vágyam volt és nem találtam olyan tanfolyamot ahol ilyet tanítanak. De már nem bánom, mert Kriszta megtanított rá, hogy hogyan használjam a hangomat, és egy egyszerűen elsajátítható meditációs, rövid koncentrációs módszert mutatott meg, nem csak nekem, mindenkinek . A stílusomon is erősen érződik még az ő hatása.

 • Célom

  Célom, hogy gyógynövény ismeretet tanítsak azoknak, akik nem akarnak természetgyógyászok lenni és így nincs szükségük hivatalos oklevélre. De szeretnének segíteni a környezetüknek és saját maguknak egészségesnek maradni.

  Célom meditációval, relaxációval tanítani, általa az egészséget, a boldog életet megélni segíteni mindenkinek, aki rám talál.

  Megmutatom mindazt, ami az elmúlt évek alatt összegződött és leülepedett bennem.

  Az egészség megtartásához elég a lélek felszabadítása, és elég annak vezetését követni.

  Azonban ha már betegségek alakultak ki, akkor már több módszert alkalmazva tudunk tartós eredményt elérni. Ebben nagyon fontos a meditáció, a gyógynövények és a mozgás.

  Ezekben a témákban haladnak a tanfolyamok és összejövetelek on-line és élőben is.

  Ha most ezeket a sorokat olvasod, bizonyára benned is megfogalmazódott már, hogy ilyen módon fejleszd, gyógyítsd magad.

  Gyere, tarts velem!